Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvordan giver man finger? Her er de 11 bedste råd til god fingersex

give finger

Hvordan giver man finger? Først og fremmest er der ikke én måde at gøre det på. Men søger du inspiration til, hvordan du giver et handjob til en partner, der har en vulva, er du landet på den rette side. Vi har samlet de bedst tips og tricks til lækker fingersex. 

At give finger - og måske endda få din sexpartner til at komme - er mere end blot at stikke fingeren op i vagina og trække den ud og ind. Ofte vil din partner have brug for at blive varmet op først. Det kan du gøre ved at kysse og berøre kroppens mange erogene zoner og måske endda vente med at penetrere dem med din finger, til de er våde. Faktisk kan man godt give finger helt uden at penetrere vagina men blot holde sig til at kæle for de ydre kønsorganer.

Hvis vi skal gå helt lavpraktisk og udførligt til værks: Det kan være en god idé at gå langsomt frem. Måske du starter med at stimulere og røre din partner uden på tøjet eller uden på trusserne, derefter bevæger du stille og roligt hånden ned i deres trusser, hvor du stimulerer klitoris, og først efter et god stykke tid med kyssen og kælen stikker du en finger - eller to - op i vagina. Herefter kan det gå mange veje, og det er slet ikke sikkert, at det er selve det at blive penetreret af din finger, der får din partner til at komme. Dit handjob kan ligeså vel slutte af med stimulering af klitoris. Som sagt: Det er blot én måde at gøre det på.

 

Hvilken stilling er bedst at give finger i?

Igen er der ikke ét svar. Faktisk har vi samlet en hel guide med sexstillinger, I kan prøve af - langt de fleste fungerer til fingersex. I kan ligge ved siden af hinanden, du kan give finger, mens I ligger på knæ i doggystyle, du kan sidde mellem din partners spredte ben, I kan gøre det stående i badet, og har I begge en vulva, kan I også give hinanden finger samtidig. Kun fantasien sætter grænser.  

Vi har samlet en liste, du kan plukke fra, hvis du savner idéer til, hvordan du forkæler din sexpartner og deres vulva med et lækkert handjob. 

 

11 gode råd til at give finger

 1. Giv dig god tid. Er det nyt for dig at røre ved en vulva, så tag dig god tid til at gå opdagelse med hånden. Det kan lyde tørt: Men orienter dig - det er vores bedste råd. Er du rutineret fingergiver, kan en rolig opstart også være en god idé, hvis I ikke er super ophidsede endnu. Vær blid i begyndelsen, du kan altid sætte farten og intensiteten op senere. Og læg mærke til din partners signaler. Hvordan reagerer de? Hvad kan de lide?
 1. Start med klitoris. De fleste vulvaejere har behov for, at klitoris bliver stimuleret under sex for at komme. Derfor er det et god sted at starte her.
 1. Gør klitoris våd. Du kan sagtens give finger uden ekstra fugt, men det kan føles rart for din partner, når fingrene kan glide let hen over klitten. Du kan sagtens bruge spyt, men du kan også vælge luksusmodellen og bruge en glidecreme, der får det til at føles ekstra lækkert.

 2. Skift dit tempo. Føles det bedst for din partner, når du gnubber fingeren hurtigt mod klitoris? Hvordan reagerer de, når du bevæger fingeren langsomt? Prøv at skifte gear løbende, og læg mærke til, hvordan din sexpartner reagerer - eller spørg dem, hvordan det føles.
 1. Varier mønsteret. Bevæger du altid fingeren i cirkler hen over klitoris eller bare op og ned, når du giver din partner et håndjob? Prøv at ændre bevægelse. F.eks. kan du lave en U-bevægelse, der går fra under vaginas åbning, op over klitoris og ned på den anden side af vagina igen - frem og tilbage, frem og tilbage. Igen er det en god idé at bruge fugt i form af glidecreme eller spyt. 
 1. Bed din partner lægge sig på maven. Når de har maven mod madrassen, ændrer trykket mod deres blære sig, og det kan få ophidselsen til at føles på en helt ny måde. Samtidig giver det også dig en helt anden arbejdsvinkel, og du kan nå andre dele af din partners underliv. F.eks. er der også fri adgang til numsen og anus herfra. 
 1. Kombiner dit fingerjob med oralsex. Det kan både være din partners numse, der bliver forkælet med et rimjob eller du kan slikke deres vulva imens. Savner du inspiration, kan du kaste dig over vores to guides oralsex: 11 geniale tips og tricks til at slikke fisse og rimming: 8 tips til et godt rimjob.
 1. Klem sammen om klitoris. Her får du brug for to hænder. Brug to fingre til at klemme sammen om klitten i et pincetgreb med den ene hånd, mens du stimulerer den med den anden hånd. Det kan få det hele til at føles endnu mere intenst for din partner.  
 1. Udforsk edging. Stop med at stimulere din partner, lige inden du kan fornemme, at klimaks er nær. Vent lidt. Og start så igen. Lige inden de kommer, stopper du igen. Til sidst lader du orgasmen overvælde dem. For nogle føles orgasmen dybere, mere intens og varer også længere, når de ‘edger’.  
 1. Stimuler g-punktet. Der er uenighed om, hvorvidt det lille punkt overhovedet findes, men mange vulvaejere oplever en intens nydelse ved at blive stimuleret på det såkaldte ‘g-punkt’. Punktet sidder 2-5 cm oppe i vagina placeret på skedevæggen ud mod maven. Det er blandt andet her, du skal stimulere, hvis du gerne vil give din partner en sprøjteorgasme. Det kan du blive meget klogere på i vores guide 12 simple råd: Sådan får du en sprøjteorgasme.
 1. Husk anus. Hvem siger, at et handjob kun skal være forbeholdt din partners vagina? Det kan være både frækt og lækkert at blive stimuleret i anus med en finger - måske endda samtidig med, at du også har en finger i vagina. 

Hvad betyder det at give finger? 

At ‘give finger’ betyder, at du bruger dine fingre til at stimulere og tilfredsstille din partner seksuelt ved at røre ved og kæle for deres vulva på en rar, lækker og ophidsende måde. Du kan både give finger ved at stimulere din partners klitoris og ved at stimulere dem indvendigt i vagina eller anus. At give finger kan også hedde ‘at give et handjob’, ‘håndjob’, ‘fingersex’ og ‘håndsex’.