Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Kan du ikke vælge? Her er 9 essentielle stykker sexlegetøj

sexlegetøj

Er det lidt af en jungle at finde ud af, hvad du skal vælge, når du scroller dig gennem internettets store udvalg af sexlegetøj. No worries, vi har lavet en guide, der gør det nemt for dig at navigere i de mest essentielle toys til din samling.  

 

Hvilket sexlegetøj skal jeg vælge?

Uh oh, ja det er det store spørgsmål. Heldigvis behøver du jo ikke at nøjes med ét. Forskellige pleasure toys har forskellige funktioner og er designet til at kæle for forskellige steder på din krop. Er det dit første stykke sexlegetøj, er det en god idé at starte med en simpel vibrator, og så kan du senere tilføje flere til udvalget på dit natbord. 

Nogle typer af sexlegetøj overlapper også hinanden en smule: Mange af dem kan f.eks. bruges til at stimulere klitoris. Så hvis du kun skal købe ét pleasure toy, er det en god idé at vælge et med mange funktioner. Det kunne f.eks. være Klub Venus’ Woody, der både kan bruges analt, på g-punktet og på klitoris. 

I guiden her har vi gjort det nemt for dig og samlet de mest essentielle musthaves til din legetøjskasse. 

 

1. Glidecreme

En god glidecreme er guld værd. Og faktisk er det noget af det udstyr til sex, der er smart at have et lille lager af. Det er så drønærgerligt, at opdage, at tuben er tom, lige når du har allermest brug for den. 

En glidecreme kan du både bruge sammen med andet sexlegetøj, sammen med partnere, eller alene, når du vil onanerer. Også er den også helt uundværlig, hvis du har problemer med at blive våd. For slet ikke at tale om, at godt med fugt og smørelse er det vigtigste, når du har analsex. Og hey, så kan det forresten også bruges, når du skal give en intim massage eller - tro det eller ej - til at sætte glimmer-makeup og similisten fast på huden.   

Glidecreme kan enten være vandbaseret, oliebaseret eller silikonebaseret. Der er forskellige fordele alt efter, hvilken type, du vælger. Olie- og silikonebaseret lube kan føles mere “blødt” eller “glat” og effekten holder nogle gange lidt længere, mens den vandbaserede udgave har den kæmpe fordel, at den kan bruges sammen med dit sexlegetøj. Olie og silikone kan nemlig opløse det materiale, dit legetøj er lavet af. 

 

2. Bulletvibrator

Eller “minivibrator” kan vi også kalde den: En lillebitte vibrator, som du nemt kan have med i toilettasken - eller en hvilken som helst anden taske for den sags skyld. Praktisk! En bulletvibrator er et godt stykke sexlegetøj til begyndere: Den er lille og nem at bruge og knapt så voldsom i sine vibrationer som f.eks. en wand. 

Du kan bruge din bullet som klitorisvibrator og stimulere dig selve eller din partner direkte på klitten, men du kan også holde den i hånden og f.eks. køre den hen over din partners kugler eller brystvorter - det er i den grad også et sexlegetøj for par. Det eneste sted, du ikke skal bruge den, er i anus: En så lille vibrator smutter nemlig nemt “ind”, og det kan kræve et besøg på skadestuen at få den ud igen.

Ekstra smart er det, at en bulletvibrator kan bruges til at sætte vribrationer til andet legetøj. F.eks. kan den sættes ind i en hul dildo eller et buttplug. 

 

3. Dildo

En dildo er et aflangt sexlegetøj. Faktisk er det måske det pleasure toy, der kan bruges på flest måder. Nogle dildoer kan vibrere, mens andre er bløde, bøjelige og uden vibrationer. En dildo kan du bruge både vaginalt og analt - bruger du den til anal play, skal du bare huske på, at den skal have en bred bund eller stopper i enden, så den ikke smutter op i numsen. 

En dildo kan give dig fornemmelsen af at blive fyldt ud, og du kan enten stikke den op i dig selv og lade den sidde eller bevæge den frem og tilbage. Du kan også bruge den sammen med en vibrator, så du stimulerer dig selv på flere nydelsespunkter på én gang.

Dildoer kommer i alle former, farver og størrelser. Er du begynder, kan du vælge en lille og glat dildo til en start og senere teste en større en af slagsen af, hvis du gerne vil fyldes mere ud. 

 

4. G-punkts vibrator

Et stykke sexlegetøj for dig, der enten kan lide at blive stimuleret på dit g-punkt under sex - eller gerne vil udforske dig selv og finde dit g-punkt, hvis du ikke har fundet det endnu. En g-punkts-vibrator bøjer en lille smule eller er udstyret med en lille knop, så den kan ramme lige præcis der, hvor det lille pleasure-punkt sidder i vagina. 

Nogle vibratorer til g-punktet stimulerer samtidig klitoris. Du kan bruge den alene, når du har sex med dig selv, men den er også et super stykke legetøj til par: Lad den ene stimulere den anden med vibatoren, mens I går på jagt efter g-punktet sammen.

G-punkts vibratoren er ekstra god, fordi den både kan bruges til indvendig og udvendig stimulering. Den er ganske vist lavet til at bruge i vagina, men du kan også sagtens bruge den direkte på klitoris, hvis du ikke har en klitorisvibrator ved hånden - måske det faktisk er det ultimative sexlegetøj.

 

5. Wand

En wand er en forholdsvis kraftig vibrator, der giver dybe og intense vibrationer, der virkelig stimulerer klitoris’ mange nerver helt igennem. En wand vibrator er udstyret med et hoved - det er det, der får den til at vibrere ekstra kraftfuldt. 

En wand bruges udvendigt på kroppen - og du kan faktisk stimulere meget andet end klitoris med den. F.eks. en øm nakke. Faktisk blev den i sin tid opfundet som et massageapparat til trætte, amerikanske husmødre … de fandt dog ret hurtigt ud af, at den kunne bruges til andet end nakkesmerter. At stikke den op i vagina, vil for de fleste nok være lige kraftfuldt nok. 

En wand vibrator er nem at bruge, men er det første gang, du køber sexlegetøj, anbefaler vi at lægge ud med en lidt mindre vibrator og så begynde at eksperimentere med de tunge, dybe vibrationer fra en wand, når du føler dig klar til at udforske din krops pleasure-punkter endnu mere. 

 

6. Fjernstyret vibrator

Et virkeligt nice ad on til din samling af legetøj. En fjernstyret vibrator består af to dele: En vibrator og en fjernbetjening, som du eller din partner kan styre den med. Nogle fjernstyrede vibratorer skal sættes op i vagina og anus, og andre sætter du fast i dit undertøj. 

Nu er det eneste, der mangler, at du eller din sexpartner trykker på fjernbejteningen for at starte vibrationerne. Det kan både være nice til sexlege, hvor du gerne vil have din partner til at være i kontrol. Men det er også ret smart, hvis du gerne vil stimuleres med en vibrator og samtidig gerne vil bruge dine hænder til andet end at skulle holde fast på den hele tiden. 

 

7. Suction vibrator

Med en suction vibrator føles det som om, at nogen sutter på klitoris - det her er en vibrator med indbygget oralsex. Et suction toy har et lille hoved med et hul, du sætter mod klitten, og med en særlig teknik skaber legetøjet en intens følelse, du ikke kommer til at opleve med en almindelig klitorisvibrator. 

En suction vibrator er både et super begynder-sexlegetøj, et fantastisk stykke solo-legetøj og også skøn, hvis I er et par. Den kan være lidt besværlig at bruge i nogle sexstillinger, fordi den fylder lidt og er i vejen - men der er også mange stillinger, hvor det sagtens kan lade sig gøre.

 

8. Klitorisvibrator

En klitorisvibrator er designet til at stimulere klitten med vibrationer. Der findes mange forskellige af slagsen. Nogle er spidse, så du kan placere dem meget præcist på klitoris, og andre er brede og bløde, så du stimulerer et større område af vulva på én gang. 

Det er de færreste, der kan komme udelukkende ved at blive stimuleret i vagina - de fleste har brug for også at blive berørt på klitoris eller andre pleasure-punkter for at få en orgasme. Har du en vulva, er en vibrator til klitoris noget af en opgradering til dit sexliv, hvis du gerne vil udforske din krop og eksperimentere med at opleve “the big O”.

De fleste klitorisvibratorer har forskellige indstillinger, og du kan ændre på intensiteten og vibrationsmønstrene, så du kan blive stimulere akkurat, som du gerne vil.

 

9. Rabbitvibrator

En rabbitvibrator er et sexlegetøj, der både stimulerer dig indvendigt og udvendigt på samme tid. Navnet har den fået, fordi de første af slagsen var designet med to små “kaninører” til at kæle for klitoris. De blev produceret i Japan i 80’erne, og fordi landet havde meget strenge love for, hvad der var uanstændigt, blev de designet til at ligne meget farverige kaniner: Cute og ufarligt. 

Moderne rabbitvibratorer har ikke nødvendigvis “ører”. I stedet er den del, der skal stimulere dig udvendigt, ofte formet i ét stykke - som en lille vibrator, der sidder fast på en dildo.

En rabbitvibrator er et virkelig dejligt sexlegetøj til dig, der gerne vil have tryk på flere pleasure punkter på én gang. Til solosex er den helt fantastisk selvforkælelse.   

 

Hvorfor bruge sexlegetøj?

Det behøver du skam heller ikke. Sex uden legetøj er også skønt, men pleasure toys kan nogle gange nå steder, hvor hænderne ikke kan nå, og vibrerer hurtigere og mere intenst, end du kan kæle eller kilde med en finger. Du kan bruge legetøj, hvis du savner variation i dit sexliv, gerne vil udforske din krop og alle de følelser og sensationer, den også kan mærke. 

Best Sellers