Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Top 7 over de frækkeste sexfantasier

Top 7 over de frækkeste sexfantasier

Sexfantasier. Vi har dem alle sammen - også selv om vi måske ikke snakker højt om dem. De er sunde og ganske normale. Både når du tilfredsstiller dig selv - og måske også, når du er sammen med en partner.

Men hvad fantaserer andre om? Og hvad er de mest populære sexfantasier? Vi har spurgt Klub Venus’ community på Instagram, hvilke frække fantasier de onanerer til.   

 

1. Dominans og BDSM

“Bondage”, “en dominerende soldat i uniform“, “han er bundet, har bind for øjnene og jeg må gøre ALT” og “en muskuløs og maskulin mand, der er fuldstændigt besat med mig og min krop” lød nogle af svarene fra Klub Venus’ community. Fantasier om at dominere og at blive domineret var klart det mest populære tema. Hvis det også er en af de sexfantasier, du har, og drømmer du om at udforske BDSM irl, har vi lavet guiden 13 gode råd til at komme i gang med BDSM.

 

2. Offentlig sex

“Sex på arbejdet”, “sex i en kornmark”, “sex på min gamle skoles tag” og ”sex i offentligheden” svarede flere. Og selvom det lyder ganske forbudt, så må du faktisk godt dyrke sex offentligt - du kan læse op på, hvad du må og ikke må i vores guide Sex i det fri: Her er reglerne.

 

3. Sex med flere på én gang

Fantasier om trekanter og gangbangs er der mange, der har. Bl.a. lød nogle af de svar, vi fik: “Sex med mange mænd på én gang”, “at give min kæreste et blowjob sammen med en anden kvinde” og “gangbang med ti mænd”. Har du selv en fræk drøm om sex med mere end én partner, kan du dykke ned i vores blogindlæg 8 gode råd til dig der overvejer en trekant

 

4. Sex med en strap on

Fantasier, hvor den ene er iført en strap on, var der også nogle stykker af. Især tanken om at blive penetreret af en partner, er der flere, der tænder på. Svarene lød bl.a:  “At blive fastholdt og penetreret med en strap on” og “hun er iført latex og penetrerer mig med en strap on”. Tænder du også på tanken om, sex, hvor enten du eller din partner har en strap on på, har vi lavet guiden Hvordan bruger man en strap on?

 

5. Voyeur- og ekshibitionist-fantasier

“At se min kæreste fortabe sig i en anden kvinde” og “at blive kigget på under sex”, svarede nogle. Sexfantasier, hvor man selv enten ser på andre, der har sex, eller selv bliver kigget på imens, er et hit i Klub Venus community.

 

6. Analsex

Forskellige former for analsex er et tema, der går igen i mange fantasier. “Dobbeltpenetration”, “analfisting, “rimjobs og analsex”. Analsex er for nogle tabubelagt og forbudt - måske det derfor bliver ekstra spændende at fantasere om. Men analsex er også ganske normalt, selvom du ikke hører dine venner fortælle om deres egne erfaringer. Du kan blive meget klogere på emnet i vores guide Analsex: 4 gode råd, inden du går i gang

 

7. Skæve magtforhold

Sidst men ikke mindst var fantasier, hvor magten lå hos den anden, også repræsenteret. F.eks. fantasier med stor aldersforskel eller hvor den ene modtager penge eller gaver i bytte for sex. “Sugardating” og “sex med min venindes far” lød nogle af de svar, der landede i vores indbakke. 

 

Er mine sexfantasier normale?

De frække fantasier, medlemmerne i Klub Venus’ community drømmer sig væk til, adskiller sig i virkeligheden ikke meget fra de sexfantasier, resten af verden har. Et stort amerikansk studie fra 2018, der blev lavet blandt mere end 4.000 personer, viste, at der overordnet er syv forskellige kategorier, vores fantasier om sex deler sig ind i: 

 

  1. Sex med mere ind én partner
  2. Hård sex, hvor den ene har magten (f.eks. fantasier om bondage og BDSM)
  3. Sex hvor der sker noget nyt (sex, der foregår et andet sted, end det plejer, eller der på en anden måde har et “nyt” element)
  4. Non-monogamy/åbne forhold (hvor en fast partner har givet tilladelse til, at man har sex med andre)
  5. Tabuer (sex, man selv opfatter som “forbudt”)
  6. Romantisk og passioneret sex
  7. Erotic flexibility (sex, hvor man udforsker sin egen kønsidentitet og sit kønsudtryk - eller hvor man har sex med en partner, der ikke er cis-kønnet)

 

Hvad siger mine sexfantasier om mig?

Fantasi er ikke (altid) udtryk for, hvad du i virkeligheden ønsker dig. Fantaserer du om at blive voldtaget, er det selvfølgelig ikke fordi, du har en drøm om at blive udsat for et voldeligt overfald i den virkelige verden. Ligesom du heller ikke behøver at kaste dig ud i en trekant eller gå i swingerklub, blot fordi det er en tilbagevendende fantasi, du har. 

Nogle fantasier kan sagtens forblive fantasier. Og andre kan du udleve, hvis du har lyst til det. 

Voldtægtsfantasier kan f.eks. leves ud i virkeligheden med samtykke. Det er en del af den kink, der også kaldes ‘consensual non-consent’: Det vil sige, at du aftaler med dine partnere, at du f.eks. gerne vil tages voldsomt, domineres og “tvinges” til sex - også selvom du siger nej. Husk altid at aftale et safe word på forhånd.  

Det fede ved fantasisex er, at det foregår i et trygt space, hvor du frit kan gå på opdagelse og intet begrænser dig.

Men hvad siger dine mest private og beskidte dagdrømme så om dig? Sexforsker, Ph.d. og psykolog Justin Lehmiller, der står bag førnævnte studie, har et bud på det:

"Overordnet set afspejler vores fantasier, hvem vi er, og er tilsyneladende designet til at opfylde vores unikke psykologiske behov," har han forklaret i et interview til CNN, hvor han uddyber, at der er en tendens til, at der er en sammenhæng mellem dine personlighedstræk og det, du fantaserer om. 

F.eks. fantaserer folk, der er udadvendte og ekstroverte oftere om non-monogami og gruppesex - ifølge Lehmiller i hvert fald. Det giver mening, fordi ekstroverte godt kan lide at møde ny mennesker. På sammen måde er personer, der er detaljeorienterede i den fysiske verden, ofte også dem, der har flest detaljer med, når deres fantasi-jeg har sex.  

Men det er ikke altid, at du kan sætte lighedstegn mellem, hvad du kan lide i virkeligheden og i fantasien. For undersøgelsen viste også, at personer, der til hverdag er meget i kontrol, nyder at kunne give slip, når de drømmer sig væk i deres egne frække tanker, hvor de gerne tager den underdanige og submissive rolle: Måske fordi det for dem er en form for tabu, eller fordi de endelig kan få lov til at give lidt slip.

Og så skal du nok heller ikke lægge for meget i at tolke dine sexfantasier. Nyd i stedet, at du har et fristed, hvor du kan have sex med hvem du vil, når du vil og hvordan, du vil. 

Best Sellers