Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Guide: Hvordan bruger man en strap on?

guide: hvordan bruger man en strap on?

Strap ons er for alle uanset, om du har en penis eller ej. Her får du en guide til, hvilke typer af strap ons, der findes - og hvordan du og din partner kommer godt i gang med selv at udforske penetrationssex, pegging* og analsex med en dildo spændt fast til underlivet.

I denne guide kalder vi den af jer, der penetrerer den anden, for “giveren”. Partneren, der bliver penetreret, kalder vi for “modtageren”.

 

Hvad er en strap on?

En strap on er en dildo, der er fastgjort til din krop enten ved hjælp af en form for seletøj (også kaldet et harness) eller underbukser. Det giver dig stor bevægelsesfrihed, når du vil penetrere din partner enten vaginalt eller analt. Der findes mange forskellige typer af strap ons og et stort udvalg af udformninger og størrelser. 

 

Bliver begge parter stimuleret med en strap on?

Det kommer an på …

… hvis du har en penis, og har sex, mens du er iført en hul strap on, vil du sandsynligvis mærke en fysisk stimulering.

… hvis du har en vulva og har sex med en strap on på, så er det primært modtageren, der bliver stimuleret fysisk. Medmindre I har valgt en type med base, der kan vibrere og stimulere klitoris. Der findes flere muligheder for at tilføre vibrationer i begge ender af jeres strap on. Bl.a. kan I selv spice sexen op med en fjernstyret vibrator eller en bumpher. Eksperimenter også med forskellige sexstillinger for at se, hvilke der giver mest stimulering af jer begge.

 

Hvilken strap on skal jeg vælge?

Der er der ingen one size fits all, når det kommer til strap on’s. Du skal baserer dit valg på, hvilken type sex, du gerne vil have, hvem du skal have sex med og hvad I foretrækker: Skal dildoen være stor eller lille? Med eller uden vibrator? Skal den bruges analt eller vaginalt? Og kan I bedst lide de fuld af farver eller naturtro attrap? 

 

Vi guider de igennem nogle af de forskellige typer, der findes på markedet:

 

Den klassiske strap on

Den bedste kendte strap on består af en harness med O-ring - det er denne ring, du skal stikke din dildo igennem. Denne type er særligt god til dig, der gerne selv vil vælge hvilken slags dildo, du vil have sex med - og vil have mulighed for at skifte den ud løbende. På den måde kan du skifte størrelse og materiale eller skifte mellem dildoer til forskellige formål. 

 

Den til dobbelt penetration

Har både du og din partner en vulva, så findes der strap on’s til dobbelt penetration. Ofte vil der være et mindre stykke i den ene ende, der skal føres ind i enten giverens skede. Denne type strap on kræver ikke et harness, men det er en fordel at have en stærk bækkenbund for at holde den på plads. 

 

Den hule strap on

Den hule model er til dig med pik, der af den ene eller anden årsag ønsker at bruge en strap on. Mange vælger denne type, hvis de har problemer med for tidlig udløsning, rejsningsproblemer eller ønsker at eksperimentere med længde og omfang.

 

Den med base

Hvis du som giver med en vulva gerne vil stimuleres, imens du penetrerer din partner, findes der trusser og harness med en indbygget base, som vibrerer og stimulerer klitoris på giveren, mens I har sex. Har du i en harness uden base, kan du alternativt bruge en fjernstyret vibrator og selv styre den med fjernbetjeningen - eller lade din partner tage kontrollen. Du kan også bruge en bumpher: En blød pude, der vibrerer på sammen måde som en vibrator. 

 

Sådan bruger du en strap on

Når du har fundet den helt rigtige strap on, er det bare med at komme i gang med at udforske din nye kropsforlængelse. Her får du et par gode råd med på vejen: 

 

1. Øv dig inden 

Hvordan skal din harness og dildo tages på? Sidder det hele, som det skal? Og hvordan føles det at bevæge sig rundt i? Er det første gang, du prøver en strap on, skal du måske lige vænne dig til fornemmelsen - særligt hvis du i forvejen ikke er udstyret med en penis.

 

2. Læg blidt ud

Uanset om I vil have sex analt, vaginalt eller begge dele, så er det en god idé at starte blidt. Hvis du er ny med en strap on, vil det også være en helt anderledes fornemmelse for dig at skulle penetrere din partner. Derfor er det en god idé at tage det stille og roligt og prøve jer frem.

 

3. Start småt

Er det første gang, I leger med strap on, kan det være en god idé at starte småt og derefter skifte dildoen ud med en større, jo mere rutinerede I bliver. Har du eller dine partner f.eks. ikke haft analsex før, så er det ikke sikkert, at analleg med strap on er det helt rigtige sted at starte. I kan evt. læse vores guide til analsex, og få inspiration til, hvordan I kommer i gang.

 

4. Husk glidecreme

Skal I have analsex eller lege med pegging, så er det ekstra vigtigt med glidecreme. Og her gælder reglen “hellere for meget, end for lidt”. 

 

5. Aldrig lige på og hårdt

Uanset, om I har sex i anus eller vagina, så sørg for, at din partner, der skal modtage, slapper godt af, er tændt og føler sig klar. Ved pegging og analsex kan I starte med at stimulere anus med en finger eller et butt plug for at lægge blidt ud, inden I tager jeres strap on i brug.

 

6. Prøv forskellige stillinger af

Prøv jer frem, eksperimentér og leg med forskellige stillinger. Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med en pik, vil det kræve lidt tilvænning. Som udgangspunkt vil missionærstillingen og doggy style være gode stillinger at give sig i kast med som begynder.

 

7. Snak sammen efter sex

Hvad fungerede og hvad fungerede ikke? Hvordan føltes det at være den, der penetrerer? Og den der bliver penetreret? Er der noget, I skal gøre anderledes næste gang?

 

8. Husk rengøring

Som alt andet sexlegetøj skal strap on’s også holdes rene. Kan den skilles i flere dele, så skil den ad og vask delene hver for sig. Dildoen skal rengøres med sæbe særligt til formålet, og alt efter, hvilket materiale din harness er lavet af, kan den måske klare en tur i vaskemaskinen eller tørres med en fugtig klud.

 

Hos Klub Venus finder du masser af inspiration til dit sexliv. Læs bl.a. vores guide til dig, der har svært ved at blive tændt, vores tips til bækkenbundskugler, og vores artikel, der besvarer spørgsmålet hvordan bruger man en dildo?

*Sex hvor den ene iført en strap on penetrerer sin sexpartner analt.

Best Sellers