Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

9 trin: Sådan bruger du bækkenbundskugler

9 trin: sådan bruger du bækkenbundskugler

Vil du bytte 15 ledige minutter om dagen, for bedre og stærkere orgasmer? Hvis dit svar er ‘JA!’, så kan du her læse, hvordan du får lige præcis dét og en endnu stærkere bækkenbund med en meget lille indsats.

Din bækkenbund skal trænes og holdes ved lige hele livet, hvis du vil undgå, at den bliver slap og orgasmerne udebliver, og det kan du gøre ved hjælp af elskovskugler.

Læs videre for at blive klogere på det lille runde vidunder, der får dig til at elske din daglige kniib-slap-af-kniib-rutine.

 

Hvad en bækkenbundskulger?

Bækkenbundskugler er en eller to kugler i et hårdt materiale som f.eks. metal eller marmor, pakket ind i et hygiejnisk materiale, som du kan føre op i vagina. Inden i kuglen er der ofte en mindre kugle, der kan rotere, når du bevæger din krop. Der er altid en snor i enden, så du nemt kan få kuglen ud igen. 

De små impulser og vægten, som kuglerne skaber, får musklerne i skeden til at trække sig sammen og lave naturlige knibeøvelser, og derfor går de også under navnet ‘knibekugler’.

Egentlig blev bækkenbundskuglerne oprindeligt lavet for at stimulere seksuelt. Men man opdagede hurtigt, at kuglerne også gav nogle sundhedsmæssige fordele - nemlig en stærk og sundt bækkenbund. 

 

LÆS OGSÅ: Hvordan får man orgasme?

 

Hvorfor skal jeg bruge bækkenbundskugler?

Din bækkenbund består af muskler og væv, som gennem livet påvirkes og helt naturligt vil blive slappere. Det skyldes bl.a. alder og tyngdekraft, som du ikke kan gøre helt så meget ved. Men dit underliv påvirkes også af tunge løft, løb, graviditeter og meget andet. Her kan du sagtens hjælpe din krop godt på vej. Og jo før du starter, jo bedre. 

Du kan naturligvis lave de klassiske knibeøvelse, du måske har læst om i dameblade, men det kan godt være svært at huske at få dem lavet og at vide, om du laver dem korrekt. Med kuglerne får du en bedre fornemmelse af dit underliv og kan mærke dine knib. En anden fordel er, at knibekuglerne giver dig hurtigere resultater, end hvis du laver de traditionelle knibeøvelser - ligesom når du øger vægtene, når du træner ben eller arme i motionscenteret.

 

7 gode grunde til at bruge bækkenbundskugler

De 15 minutters daglige træning har mange gode formål. F.eks. kan du:

  1. Undgå inkontinens
  2. Mindske menstruationssmerter
  3. Få stærkere og bedre orgasmer
  4. Øge din chance for at få orgasmer
  5. Styrke dit underliv op til graviditet og fødsel
  6. Genoptræne dit underliv efter graviditet og fødsel
  7. Undgå vaginalt prolaps, hvor dit underliv synker ned.

Kan jeg træne mig til bedre sex?

Ja, du kan godt træne dig til bedre sex - du kan i hvert fald træne din bækkenbund til bedre og stærkere orgasmer ved at træne med elskovskuglerne regelmæssigt. 

Er du ked af, at dit underliv ikke er helt så stærkt, som det var engang, eller fylder det meget for dig, at du ikke altid kan holde på vandet, så kan det være med til at påvirke din sexlyst og lyst til at være tæt med partnere. Ved at få trænet dit underliv op, vil du slippe af med noget af den usikkerhed, der kan hæmme dig i dit sexliv.

 

LÆS OGSÅ: Hvordan bruger man en vibrator?

 

Hvorfor bliver mine orgasmer stærkere af bækkenbundtræning?

Når du har en stærk bækkenbund, vil du opnå større kontrol over dit underliv, og dermed også dine orgasmer. Når du får en orgasme, trækker musklerne i din skede og bækkenbund sig sammen - og jo stærkere de muskler er, jo stærkere vil sammentrækningerne, og dermed dine orgasmer, være.

 

Hvordan bruger jeg bækkenbundskugler? 

Start let og øg vægten, som musklerne i dit underliv bliver stærkere. Du kan også vælge et sæt med flere vægte i, så du nemt kan skifte mellem dem. 

I starten kræver det noget tilvænning, men efter noget tid vil du kunne lave dine daglige øvelser, mens du er i bad, ordner vasketøjet eller tager et smut i supermarkedet. Sørg for at lave en god rutine, så du gør det nemt for dig selv at få trænet. 

 

LÆS OGSÅ: Hvilken vibrator skal jeg vælge?

 

Her får du 9 steps til din kniberutine

1. Tøm din blære, inden du går i gang.

2. Sørg for at bækkenbundskuglerne er rene og smør dem med lidt glidecreme, så de er nemmere at føre op i skeden. Prøv dig frem med mængden af smørelse, så kuglerne er nemme at sætte op, men ikke glider ud igen.

3. Når du skal sætte bækkenbundskuglerne op, gælder samme fremgangsmåde, som du måske kender, fra når du skal sætte en tampon op. Du kan gøre det stående med spredte ben, eller det ene ben lidt hævet. Hvis det er svært stående, kan du lægge dig på sengen og føre kuglerne langsomt op. Træk vejret dybt og slap godt af i underlivet.

4. Snoren fra kuglerne skal hænge udenfor din skede, så den er nem at få fat i.

5. Start langsomt ud med din bækkenbundstræning og find dit niveau. Prøv at starte med 5 minutter om dagen, hvor du kniber 10-15 sekunder, slapper af i 10 sekunder, og kniber 10-15 sekunder igen. I starten kan det kræve en del koncentration, og du kan lave øvelserne mens du står stille. Hvis det er svært at holde kuglerne inde til at starte med, kan du også lave øvelserne liggende. Her kan du give lidt modstand ved at trække let ned i snoren, når du kniber. Efter noget tid vil du føle dig klar til at træne din bækkenbund i 15 minutter om dagen. 

6. Træn gerne to dage i træk og hold en dags pause, inden du træner to dage igen. Ligesom alle dine andre muskler, har musklerne i dit underliv også godt af at restituere.

7. Når du skal have dine kugler ud igen, skal du slappe godt af i underlivet og langsomt hive i snoren - ligesom med en tampon. Du kan gøre det både stående, på hug og liggende.

8. Gør dine knibekugler rene og brug en mild sæbe, der ikke skader materialet.

9. Opbevar dine kugler, så de er beskyttet mod snavs og sollys - men et sted hvor du nemt kan få fat i dem igen i morgen.

Obs. Har du smerter i underlivet pga. herpesudbrud, infektion eller lignende, så giv dit underliv ro og vent med dine knibeøvelser, til alt er fint igen.

 

Læs også vores guide til, hvordan du får en sprøjteorgasme, få tips til de bedste sexstillinger og vores artikel om telefonsex.